Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

25-07-2023 | Op zaterdag 8 juli werd de ALV 2023 gehouden. Ook dit jaar weer op een speciale plek: in een strandpaviljoen in Katwijk aan Zee. En met een interessant programma! Bijna 30 leden luisterden ’s morgens naar een boeiende presentatie over vermoeidheidsklachten.

07-07-2023 | Dat voelt goed, weer een nieuwe GAAF! De tweede uitgave van 2023 alweer. Ook in dit nummer komt het jaarthema VOELEN goed naar voren. Onze achterban heeft hierover voldoende input gegeven voor weer nieuwe, interessante artikelen. Zo vind je een stuk over skin picking, waarin universitair hoofddocent Klinische psychologie Ger Keijsers dit fenomeen toelicht. Met aanvullend een ervaringsverhaal van een van onze leden, die vertelt hoe het verwerken van stress haar heeft geholpen om met skin picking om te gaan en dit te verminderen.

Lees ook de andere interviews, columns en rubrieken over omgaan met eczeem. Leden van de VMCE krijgen de GAAF! toegezonden. Voor hen is dit magazine ook terug te vinden op het besloten deel van deze website. In dit nummer van GAAF!:

07-07-2023 | Elk kwartaal stelt de VMCE een artikel uit GAAF! voor direct lezen beschikbaar via deze website. Dit keer gaat het over ‘Skin picking’. In een interview vertelt Ger Keijsers, universitair hoofddocent Klinische psychologie in Nijmegen, hier meer over.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!