Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

De VMCE is blij met uw lidmaatschap. Toch kan het zijn dat u uw lidmaatschap wilt opzeggen. U kunt uw lidmaatschap uiterlijk vier weken voor het verstrijken van het kalenderjaar opzeggen.

U kunt uw lidmaatschap opzeggen door contact op te nemen met onze ledenadministratie. Die is zowel schriftelijk als telefonisch en per email bereikbaar:

VMCE
T.a.v. de Ledenadministratie
Postbus 26
3860 AA  Nijkerk

Telefoon: 033-2471044, op werkdagen van 9:00-17:00 uur

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!