Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

De VMCE wil een vereniging zijn waar iedereen welkom is en waarbij de gedragsregels duidelijk en transparant zijn. Daarbij doen we onze uiterste best om onze leden en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vandaar dat de VMCE een drietal documenten heeft opgesteld, telkens met links naar de documenten:

Daarbij gelden voor leden en donateurs de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.

Mocht u naar aanleiding van de diensten van of de bejegening door de VMCE een klacht in willen dienen (zie ook de regeling), dan kan dat:

  • Schriftelijk: VMCE, Postbus 26, 3860 AA  Nijkerk
  • Telefonisch: 033-2471044, op werkdagen van 9 tot 17 uur.
  • Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De VMCE zal zorg dragen voor een voorspoedige en adequate afwikkeling van de klachten.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!