Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

03-11-2023 | De VMCE is betrokken bij het Nationaal Constitutioneel Eczeem Project. Doel van het project is verbeteren van de zorg voor mensen met eczeem. Zowel bij huisartsen, als bij apotheken, verpleegkundigen en dermatologen.

Onderdeel van dit project is een onderzoek naar hoe mensen met eczeem smeren met corticosteroïdzalf/hormoonzalf. Daarvoor zoeken we deelnemers. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een student Farmakunde aan de Hogeschool Utrecht.

NCEP enquete 1

Deelnemen

Iedereen kan deelnemen: volwassen met eczeem en ouders van een kind met eczeem. Het onderzoek is geheel anoniem. Het duurt ongeveer 10 minuten om in te vullen. Jouw bijdrage aan dit onderzoek is van groot belang!

Klik hier om deel te nemen. Alvast dank, namens de VMCE.

Bron: VMCE/Nationaal Constitutioneel Eczeem Project

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!