Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

06-12-2021 | De Happi Huid app is ontwikkeld door artsen met als doel kennis, gemak en vertrouwen te geven in de omgang met je huidaandoening. De VMCE ondersteunt de ontwikkeling van deze app door advies te geven over de behoeften die eczeempatiënten hebben, zodat de app steeds beter aansluit op wat nodig is. De Happi Huid app is nu vernieuwd!

Het installeren van de nieuwe versie gaat gemakkelijker en sneller omdat nieuwe gebruikers bijna geen persoonlijke gegevens meer hoeven in te vullen. Je accepteert de privacy- en gebruiksvoorwaarden, selecteert de Happi Huid-versie en stelt een pincode in. De app is daarna direct klaar voor gebruik. Medicatie bestellen Verder is nieuw dat je via de app veilig je medicatie kunt bestellen. Zowel officiële geneesmiddelen op recept als extra verzorgingsproducten zoals crèmes en shampoos. Na je bestelling regelt Happi het (herhaal)recept bij je ziekenhuis en in de app zie je hoeveel herhaalrecepten je voor de toekomst nog hebt. Vervolgens stuurt de Happi-apotheek alle medicatie gratis naar je huisadres op.

Happi blijft door ontwikkelen. Zo komt er binnenkort een vragenlijst beschikbaar die duidelijk weergeeft van welke problemen of zorgen je op dat moment last hebt. Deze punten zijn voor je behandelaar ook zichtbaar in het Happi Portaal. Ook wordt de app uitgebreid met filmpjes die patiënten inzicht geven in het ontstaan van de huidaandoening en het belang van de therapie die wordt ingesteld.

De nieuwste versie is ook te vinden in de Google playstore of de App Store en kan gratis worden gedownload. Help je ook mee de Happi Huid app te verbeteren? Meld je aan voor het Happi Patiënten Advies panel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk voor meer informatie op de website www.happiapp.nl.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!