Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

12-11-2019 | Op zaterdag 2 november 2019 organiseerde de VMCE voor leden een beautymiddag in het Van der Valk hotel bij Harderwijk. Dat was puur verwennen!

Bij aankomst werd nadrukkelijk uitgelegd dat het doel van deze middag was dat we ons allemaal op ons gemak zouden voelen en er misschien wat van op zouden steken. Dus 'niets moet en alles mag' was het advies.
Er was genoeg aanbod. Je kon je nagels laten doen, je kreeg make up-adviezen, je kon je laten adviseren over de juiste kleurkeuze en je kon je haar laten doen. De dames die door Tamara Klaassen (bestuurslid)waren gevraagd om de leden te adviseren, waren van begin tot eind op deze fijne middag onvermoeibaar bezig.

Soms was het even wachten tot je aan de beurt was. Maar niemand verveelde zich en dat kwam zeker ook doordat er een heerlijke high tea voor ons klaarstond, waarbij op verzoek rekening werd gehouden met onze dieetwensen. De sfeer was ontspannen. Onder het genot van een hapje en drankje werden ervaringen gedeeld of werd er een graantje meegepikt van adviezen aan een lotgenoot. Lekker meekijken: hoe leuk is dat?
Het was een zeer geslaagde middag. Hulde aan de dames die die dag voor ons klaarstonden!

DSC 8113DSC 8126DSC 8117DSC 8119DSC 8131

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!