Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

08-06-2023 | Een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) is één digitale verzamelplaats voor al jouw medische gegevens die bij verschillende zorgverleners zoals je huisarts, apotheek of ziekenhuis opgeslagen zijn. 

Gebruiksgemak

Verschillende huidpatiëntenorganisaties werken samen in het project PGO Huid in Praktijk. Daarin wordt onderzocht hoe het gebruik van een PGO onder huidpatiënten vergroot kan worden en welke verdere wensen zij hebben over bijvoorbeeld de inhoud en het gebruiksgemak. Hierin is ook PGO-leverancier Ivido een samenwerkingspartner.

Door je aan te melden kun je je ervaringen delen. Na aanmelding krijg je een mail met uitleg over de mogelijkheden en stappen om een PGO account te openen bij Ivido. 

Deelnemen

Link om deel te nemen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5evO3X9tWVr45hzMCwszX9Z_4V7yuKJgQoFWPbWGDWFBx7Q/viewform

Jouw medewerking aan het project is strikt gescheiden van jouw persoonlijke en medische gegevens via jouw PGO. De medewerkers van het project PGO Huid in Praktijk hebben geen inzage in deze gegevens.

 

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!