Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

15-01-2019 | In het TV-programma 'Dokters van Morgen' wordt het voorkomen van pinda-allergie bij kinderen met eczeem behandeld. Want, uit onderzoek blijkt dat introductie van pinda in de voeding bij kinderen met eczeem tussen de 4-6 maanden een pinda-allergie kan voorkomen. Een aanrader:

Link: https://zorgnu.avrotros.nl/uitzending/15-01-2019/

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!