Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

Update 05-12-2023 | Heeft uw kind eczeem en daarbij last van jeuk? Heeft u zich ooit afgevraagd hoe jeuk het concentratievermogen van kinderen beïnvloedt? Het Erasmus MC doet hier onderzoek naar en zoekt nog deelnemers.

ErasmusMC jeuk

Voor wie?

Het onderzoek is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar oud met eczeem.

Wat houdt deelname in?

  • Eén bezoek (2.5 uur) aan het Erasmus MC – Locatie KinderHaven
  • Onderzoek naar hoe goed uw kind kan voelen (warmte, koude, trillen)
  • Onderzoek naar concentratie
  • Observaties van krabgedrag
  • Invullen van vragenlijsten
  • Een klein bedankje voor deelname.

Zie ook de flyer. 

Meer informatie en deelname

Wilt u hier meer informatie over ontvangen, of wilt u uw kind voor dit onderzoek aanmelden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: Erasmus MC

 

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!