Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

18-03-2020 | Het start-up bedrijf Clover is van plan om eczeemvriendelijke en toch modieuze verbandkleding te gaan maken. De kleding is mooi ontworpen en houdt rekening met de behoeften van mensen met huidproblemen (minimale naden, geen labels, zorgvuldig geselecteerde textielverf). De kleding is gemaakt van de stof Tencel, een textiel dat zachter, absorberender en duurzamer is dan katoen. Bovendien is deze stof op een natuurlijke manier antibacterieel gemaakt. De initiatiefneemster van Clover wil voordat de productie gaat starten onderzoeken of er voldoende belangstelling is voor deze kleding. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wil je meer weten over Clover? Kijk op www.clover-wear.com.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!