Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

12-05-2023 | Bernd Arents, oud-voorzitter en erelid van de VMCE, is benoemd als Director Public van de ‘Board of Directors of the International Eczema Council’ (IEC). Het IEC is een select gezelschap van eczeemonderzoekers dat internationaal opereert en publiceert.

Ze breiden het bestuur nu uit met een vertegenwoordiger van het ‘publiek’. Dat is goed nieuws voor eczeempatiënten en hun organisaties. En natuurlijk fantastisch voor de VMCE, die dankzij de inzet van Bernd Arents hierdoor nog meer op de (internationale) kaart wordt gezet. We wensen Bernd uiteraard veel succes in deze functie!

Zie ookhttps://www.eczemacouncil.org/board-of-directors

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!