Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

Vanaf 3 april 2020 is de voorjaarseditie van GAAF! er. Leden krijgen hem automatisch toegezonden, maar hij is ook op het besloten deel van deze website te vinden.
In dit nummer van GAAF! een artikel over 'eczeem en de kinderwens' . Ook wordt er een nieuwe, handige app, Happi Huid, geïntroduceerd voor mensen met eczeem. En verder:

CoverGaaf2

- Onderzoek wijst uit dat preventief smeren eczeem bij baby's niet kan voorkomen.
- Shirley de Koning is zwanger en schrijft over haar droom die uitkomt. Het adoptietraject waar zij en haar man mee bezig waren wordt voorlopig opgeschort.
- Soraya Kneefel is kapster en volgt een studie HBO Recht. Ze wil uiteindelijk strafrechtadvocaat worden. Ze vertelt niet alleen hoe ze omgaat met constitutioneel eczeem, maar blijkt ook een verwoed voorvechtster waar het gaat om de strijd tegen het landelijk zalventekort. Ze werkte mee aan een tv-item hierover.
- Een interview met Laura Driessen, bij wie eczeem, allergieën, astma en hooikoorts een grote rol spelen.
- Vele vaste rubrieken en columns

Leden van de VMCE kunnen hier de nieuwe GAAF! online lezen.

Nog geen lid? Word dan nu online lid en lees meteen deze nieuwste GAAF!.

 

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!