Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

21-03-2024 | Save the date! Op zaterdag 14 september is het Wereld Eczeem Dag 2024. De VMCE organiseert dan weer een inspirerende middag met lezingen, workshops en ontmoetingsmogelijkheden. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan je naam en e-mailadres in op https://www.eczeemdag.nl/. We laten je weten wanneer je je kunt aanmelden voor deze fantastische dag!

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!