Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver. Na twee jaar kon de Wereld Eczeem Dag weer gehouden worden. De dag begon met een informatieve opening, waarna een aantal deskundigen vertelden over de details van hun vak. Vervolgens werden de bezoekers goed wakker geschud door Olga Commandeur, wat mooi aansloot op het thema: kom in beweging.

Er waren in totaal tien workshops. Ook hier vertelden experts over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals smeren kun je leren, eczeem is meer dan je huid en de apotheker denkt met je mee. Er was volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Doorlopend maar vooral tijdens de pauzes werd er volop rondgelopen op de informatiemarkt om vragen te stellen en producten te testen. 

Het was een dag van samenkomen en nieuwe inzichten op doen. De VMCE bedankt iedereen voor hun komst!

VMCE WereldEczeemDag sponsoren

VMCE WereldEczeemDag WillemKouwenhoven Bestuurslid

VMCE WereldEczeemDag OlgaCommandeur Kominbeweging

 

 

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!