Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

CoverGaaf202202Lekker, een nieuwe lente-GAAF! Jongeren krijgen zoals beloofd weer volop de aandacht.  Want maakt jouw eczeem je tot wie je bent? Of: hoe ga je om met het feit dat je droom om schoonheidsspecialiste te worden niet kan worden waargemaakt? Verder wordt ingegaan op ‘het bijwonen van een hackathon’. Verspreid over verschillende teams bogen deelnemers zich over zeven uitdagingen op het gebied van constitutioneel eczeem en zochten ze daarbij naar passende oplossingen.
Leden van de VMCE krijgen de GAAF! automatisch toegezonden. Hij is ook terug te vinden op het besloten deel van deze website. In dit nummer van GAAF!: 

  • Identiteit: maakt jouw eczeem je tot wie je bent? Vijf jongeren over hoe ze hun leven inrichten en/of welke rol hun eczeem daarbij speelt. Ze maken krachtige statements, staan er positief in en zoeken allen naar de balans tussen hun eczeem en baan/studie.
  • Mandy (28) vertelt haar verhaal over haar huidige baan en hoe ze haar droom moest loslaten om schoonheidsspecialiste te worden. Inmiddels gaat het heel goed met haar. En dankzij de medicatie gaat het ook met haar eczeem stukken beter.
  • Nicolien vertelt in haar vaste column over zichzelf en haar zoontje Liam. Mama en zoon hebben allebei eczeem en allergieën. Dit keer legt ze uit dat de ene jeuk de andere niet is.
  • Ook zijn er vele pagina’s met vaste rubrieken, columns en de nieuwspagina’s. Lees vooral het verhaal van Bas in Mijn Ritueel. Hij veranderde zijn leefstijl ingrijpend, waardoor zijn kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterde.
  • Deze lekker frisse lente-GAAF! is het waard om van A tot Z te lezen. Word lid van de VMCE, dan krijg je vier keer per jaar de GAAF! rechtstreeks in de brievenbus.

Leden van de VMCE kunnen hier de nieuwe GAAF! online lezen.
Nog geen lid? Word dan nu online lid en lees meteen deze nieuwste GAAF!.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!