Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

08-03-2023 | Dr. Marjolein de Bruin-Weller is per 15 december 2021 benoemd tot Hoogleraar Eczeem bij de Faculteit Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

Oratie Marjolein de BruinDe oratie vindt plaats op 18 april 2023. Aan genodigden is verzocht als cadeautip een bijdrage te doen aan de VMCE.

De VMCE (Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem) zet zich ervoor in om goede en betrouwbare voorlichting te geven aan alle mensen met eczeem. Als patiëntenorganisatie vormen wij een brug tussen de patiënt en de wetenschap, onder andere door mensen met eczeem zoveel mogelijk te betrekken bij wetenschappelijk onderzoek op het gebied van eczeem.

 

 Dankzij uw bijdrage kunnen wij ons werk doen. Hartelijk dank!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Totaal
€ 0,00

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!