Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

02-02-2023 | Najaar 2022 lanceerde rapper Donnie een actie om meer (h)erkenning te vragen voor mensen met eczeem. In samenwerking met het internetplatform In de Huid van werden speciale katoenen T-shirts ontworpen zonder al te veel stiksels en naden, zodat ze extra comfortabel zitten bij mensen met eczeem.

Tot eind 2022 werden deze T-shirts verkocht met als doel met de opbrengst de VMCE een financieel steuntje te geven. Onlangs kreeg bestuurslid Tamara Klaassen het resultaat overhandigd; maar liefst 1475 euro! Dank aan alle betrokkenen.

VMCE Donnie Meezce tshirts 2

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!