Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

17-10-2022 | Al jaren organiseert zwemclub De Watervrienden een zwem4daagse waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dankzij ons lid Karin Helmers en haar dochter Mayra werd dit jaar de VMCE onder de aandacht gebracht.

Karin en Mayra zijn fanatieke zwemmers, die in hun vrije tijd bovendien vrijwilliger zijn bij hun zwemclub in Almere. Jong en oud zwom mee: de jongste deelnemers tien baantjes per dag, de volwassenen twintig. De opbrengst was maar liefst 700 euro! De VMCE dankt alle deelnemers en vooral Karin en Mayra.

Foto: Tamara Klaassen, bestuurslid VMCE ontvangt het geldbedrag uit handen van Karin Helmers.

zwem4daagse.Tamara Klaassen. Betsuurslid VMCE ontvangt geldbedrag uit handen van. Karin Helmers

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!