vmce header 800

vmce header 480

Hoe in te loggen?

Leden van de VMCE kunnen op de website inloggen met hun lidnummer en hun postcode.  Ze krijgen daarmee toegang tot het online archief van het verenigingsblad GAAF!

Om privacyredenen zijn er geen persoonsgegevens opgeslagen op de website, alleen het lidnummer en de postcode.

Hoe werkt het?

  • Klik in het menu links op 'Leden Login '. Dan krijgt u een inlogscherm te zien;
  • Typ dan bij gebruikersnaam uw lidnummer, dus bijvoorbeeld 1, 213, 4872;
  • Typ dan bij wachtwoord uw postcode in het formaat 1000 AA, dus vier cijfers, een spatie en dan twee hoofdletters;
  • Wilt u dat u bij een volgend bezoek automatisch ingelogd wordt, klikt u dan een vinkje bij 'login opslaan'.

Ik kan niet inloggen!

Het kan zijn dat de combinatie van het lidnummer en de postcode niet juist is. Uw lidnummer staat in de brief die u van de VMCE heeft gekregen en op het adresetiket van de GAAF!. Het kan zijn dat wij een verkeerde postcode in onze ledenadministratie hebben staan. U kunt contact opnemen met de VMCE om uw gegevens op te vragen of te wijzigen.

Het kan ook zijn dat u net lid bent geworden en dat de gevevens op de website nog niet zijn bijgewerkt. Wacht u dan nog een week. Lukt het dan nog niet, neemt u dan even contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik kan wel inloggen maar heb geen toegang tot het archief van GAAF!

Drie groepen mensen kunnen inloggen op www.vmce.nl. Dat zijn 1) Leden van de VMCE, 2) Gebruikers van het discussieforum en 3) Klanten die in de webwinkel hebben besteld.

Alleen leden van de VMCE - groep 1) - hebben ook toegang tot de pagina's die alleen voor leden bedoeld zijn. De informatie hiervoor komt rechtstreeks uit de ledenadministartie van de VMCE. Als u wel kunt inloggen maar geen lid bent van de VMCE, dan krijgt u de melding 'Dit onderdeel is alleen voor leden van de VMCE'.

Bent u wel lid en krijgt u toch deze foutmelding na het invoeren van uw lidnummer en postcode, neemt u dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .