vmce header 800

vmce header 480

Lidmaatschap_eer_4db7e5892f52b.png

Lidmaatschap

E-mailadres
Basisprijs: € 27,50
Prijs:
€ 13,75
Korting: € 13,75

Product beschrijving

Onder het motto Beter leven met eczeem zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kan de VMCE nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt! Klik onderaan deze pagina op bestellen om het lidmaatschap direct af te sluiten!

Leden krijgen viermaal per jaar het magazine GAAF!, boordevol artikelen over leven met eczeem en de laatste nieuwtjes. Leden hebben ook gratis toegang tot:

  • de Hulplijn van de VMCE: voor een luisterend oor of praktische adviezen van lotgenoten, hulp bij vergoedingsproblemen en zelfs voor contact met een deskundige op het gebied van psychosociale aspecten van eczeem.
  • het afgeschermde deel van www.vmce.nl, waar u informatiefolders, twee boekjes over leven met eczeem, het complete archief van GAAF! en handouts van diverse lezingen kunt inzien.
  • voorlichtingsbijeenkomsten en leuke en informatieve bijeenkomsten met lotgenoten (ook voor kinderen).


U ontvangt bovendien een welkomstpakket ter waarde van ruim 35 euro, met daarin de zes folders, twee boekjes én de dvd Leven met Eczeem!

VMCE maakt zich ook hard voor het behoud van vergoedingen en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek, dus ook als u geen gebruik wilt maken van de diensten van de VMCE, is uw lidmaatschap meer dan de moeite waard.


 Contributie

icon1De contributie van de VMCE bedraagt € 27,50 per jaar, € 14,- voor jeugdleden van 12-18 jaar. Wordt u lid na 1 juli, dan wordt de contributie gehalveerd voor dat jaar. Sommige verzekeraars vergoeden het lidmaatschap, dus dan kost het u wellicht niets. Zie hiervoor de volgende lijst (dit overzicht geldt voor 2017).


 Aanmelden en betalen via de website

icon2U kunt zich als lid aanmelden via deze website. U betaalt dan uw lidmaatschap met iDeal en u heeft dan direct daarna toegang tot het afgeschermde ledengedeelte op de website (met alle folders, twee boekjes en het verenigingstijdschrift). U krijgt binnen 5 werkdagen de bevestiging van uw lidmaatschap samen met uw welkomstpakket.


 Betaling en machtiging

icon3Het betalen van uw lidmaatschap via iDeal wordt beschouwd als het elektronisch ondertekenen van een machtiging. De VMCE legt daarvoor in de ledenadministratie (niet op de website) het banknummer van de iDeal-betaling vast voor het inaccasseren van de jaarlijkse contributie (eind januari). Het lidmaatschap is geldig tot wederopzegging, uiterlijk twee maanden voor het einde van het kalenderjaar.