vmce header 800

vmce header 480

Voor leden

Opzeggen

De VMCE is blij met uw lidmaatschap. Toch kan het zijn dat u uw lidmaatschap wilt opzeggen. U kunt uw lidmaatschap uiterlijk vier weken voor het verstrijken van het kalenderjaar opzeggen.

U kunt uw lidmaatschap opzeggen door contact op te nemen met onze ledenadministratie. Die is zowel schriftelijk als telefonisch en per email bereikbaar:

VMCE
T.a.v. de Ledenadministratie
Postbus 26
3860 AA  Nijkerk

Telefoon: 033-2471044, op werkdagen van 9:00-17:00 uur

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VMCE Hulplijn

De VMCE heeft een zogenoemde Hulplijn. Hier kan men terecht voor uiteenlopende vragen over leven met eczeem. De vragen worden over het algemeen beantwoord door deskundige vrijwilligers van de VMCE. Speciaal voor leden is het ook mogelijk om vragen te stellen aan een vrijwilliger met eczeem die tevens pscholoog/psychotherapeut is.

Om een vraag te stellen kun je op werkdagen bellen met het kantoor van de VMCE: (033) 247 10 44. Je kunt je vraag ook per e-mail voorleggen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Omschrijf dan duidelijk waarbij je graag hulp wilt hebben, hoe het eczeem op dit moment wordt behandeld en je contactgegevens. Heb je vragen over vergoedingen, dan is het verstandig ook de zorgverzekeraar te vermelden.

lid-worden-vmce_2-kolomsbreed-a