GAAF! is het verenigingsblad van de VMCE. Op deze pagina zullen af en toe artikelen verschijnen uit de GAAF!. Bijvoorbeeld omdat ze actueel zijn of omdat er in een uitgave van GAAF! naar verwezen wordt.

April 2015
In de GAAF! van april 2015 wordt aangdacht besteed aan Mindfulness. In 2007 is daar al een keer een artikel over verschenen in de GAAF!. Lees hier dat betreffende artikel.

Juli 2015
Dirk van der Veen vertelt in de GAAF! van juli 2015 over zijn staaroperatie en de mogelijke relatie tussen staar en eczeem. In januari en april 2006 is er in GAAF! ook aandacht besteed aan oogproblemen bij eczeem. Lees hier de twee artikelen.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Ik ben bereid mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek naar eczeem.

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!