vmce header 800

vmce header 480

Word lid

Leden ontvangen driemaandelijks ons verenigingsblad GAAF!, hebben gratis toegang tot bijeenkomsten en symposia, kunnen folders, boekjes en het archief van GAAF! via de website inzien en hebben recht op juridische bijstand via de CG-Raad.

De contributie van de VMCE bedraagt € 27,50 per jaar, € 14 voor jeugdleden van 12-18 jaar (2014). Wordt u lid na 1 juli, dan wordt de contributie gehalveerd voor dat jaar.

Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Zie hier meer over de vergoedingsmogelijkheden per zorgverzekeraar (2014).

Wilt u geen lid worden van de VMCE maar draagt u de vereniging wel een warm hart toe, dan kunt u sympathisant worden. Als sympathisant kunt u vanaf € 15 per jaar doneren. Doneert u € 27,50 of meer, dan ontvangt u als sympathisant ook het blad GAAF!.

U kunt zich direct aanmelden als lid door online lid te worden. U heeft dan meteen na betaling toegang tot alle folders, boekjes en het archief van het verenigingblad GAAF!. De betaling gaat veilig per iDeal.

Wilt u liever via een invulformulier lid worden, dan kan dat door dit PDF-formulier in te vullen, te printen, te ondertekenen en op te sturen naar het antwoordnummer van de VMCE.

Wilt u eerst een informatiefolder aanvragen, neemt u dan contact op met de VMCE via telefoonnummer 033 - 2471044, van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur, of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .