vmce header 800

vmce header 480

Lidmaatschap

Hoe in te loggen?

Leden van de VMCE kunnen op de website inloggen met hun lidnummer en hun postcode.  Ze krijgen daarmee toegang tot het online archief van het verenigingsblad GAAF!

Om privacyredenen zijn er geen persoonsgegevens opgeslagen op de website, alleen het lidnummer en de postcode.

Hoe werkt het?

  • Klik in het menu links op 'Leden Login '. Dan krijgt u een inlogscherm te zien;
  • Typ dan bij gebruikersnaam uw lidnummer, dus bijvoorbeeld 1, 213, 4872;
  • Typ dan bij wachtwoord uw postcode in het formaat 1000 AA, dus vier cijfers, een spatie en dan twee hoofdletters;
  • Wilt u dat u bij een volgend bezoek automatisch ingelogd wordt, klikt u dan een vinkje bij 'login opslaan'.

Ik kan niet inloggen!

Het kan zijn dat de combinatie van het lidnummer en de postcode niet juist is. Uw lidnummer staat in de brief die u van de VMCE heeft gekregen en op het adresetiket van de GAAF!. Het kan zijn dat wij een verkeerde postcode in onze ledenadministratie hebben staan. U kunt contact opnemen met de VMCE om uw gegevens op te vragen of te wijzigen.

Het kan ook zijn dat u net lid bent geworden en dat de gevevens op de website nog niet zijn bijgewerkt. Wacht u dan nog een week. Lukt het dan nog niet, neemt u dan even contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik kan wel inloggen maar heb geen toegang tot het archief van GAAF!

Drie groepen mensen kunnen inloggen op www.vmce.nl. Dat zijn 1) Leden van de VMCE, 2) Gebruikers van het discussieforum en 3) Klanten die in de webwinkel hebben besteld.

Alleen leden van de VMCE - groep 1) - hebben ook toegang tot de pagina's die alleen voor leden bedoeld zijn. De informatie hiervoor komt rechtstreeks uit de ledenadministartie van de VMCE. Als u wel kunt inloggen maar geen lid bent van de VMCE, dan krijgt u de melding 'Dit onderdeel is alleen voor leden van de VMCE'.

Bent u wel lid en krijgt u toch deze foutmelding na het invoeren van uw lidnummer en postcode, neemt u dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Word lid

Leden ontvangen driemaandelijks ons verenigingsblad GAAF!, hebben gratis toegang tot bijeenkomsten en symposia, kunnen folders, boekjes en het archief van GAAF! via de website inzien en hebben recht op juridische bijstand via de CG-Raad.

De contributie van de VMCE bedraagt € 27,50 per jaar, € 14 voor jeugdleden van 12-18 jaar (2014). Wordt u lid na 1 juli, dan wordt de contributie gehalveerd voor dat jaar.

Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Zie hier meer over de vergoedingsmogelijkheden per zorgverzekeraar (2014).

Wilt u geen lid worden van de VMCE maar draagt u de vereniging wel een warm hart toe, dan kunt u sympathisant worden. Als sympathisant kunt u vanaf € 15 per jaar doneren. Doneert u € 27,50 of meer, dan ontvangt u als sympathisant ook het blad GAAF!.

U kunt zich direct aanmelden als lid door online lid te worden. U heeft dan meteen na betaling toegang tot alle folders, boekjes en het archief van het verenigingblad GAAF!. De betaling gaat veilig per iDeal.

Wilt u liever via een invulformulier lid worden, dan kan dat door dit PDF-formulier in te vullen, te printen, te ondertekenen en op te sturen naar het antwoordnummer van de VMCE.

Wilt u eerst een informatiefolder aanvragen, neemt u dan contact op met de VMCE via telefoonnummer 033 - 2471044, van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur, of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .