vmce header 800

vmce header 480

Snuffelweekend de Luchtballon in april

03-02-2010 | Een kind met eczeem dat alleen op zomerkamp gaat naar de Luchtballon is toch spannend, zeker bij jonge kinderen. De Luchtballon snapt dat en vandaar dat zij dit jaar voor het eerst een Snuffel-weekend organiseert.

Iedereen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar die wil kennismaken met de organisatie, het terrein en natuurlijk de vrijwilligers, is welkom. Voor het speciale bedrag van 75 euro mogen er in totaal per gezin 5 personen meedoen aan dit weekend. Te denken valt aan bijvoorbeeld 2 volwassenen en 3 kinderen, waaronder natuurlijk de toekomstige deelnemer aan het kamp deze zomer (andere samenstelling kan mits maar minimaal 1 volwassene).

Er wordt door de deelnemers overnacht in de stoere wigwams om zo echt het kampgevoel te krijgen. Ouders slapen apart en krijgen alle info die zij wensen om nog beter hun beslissing te kunnen maken om hun kind straks op kamp te laten gaan in een omgeving die plezier, zorg en vertrouwen uitademt.

Gebruik deze unieke kans om samen te komen snuffelen aan alles wat De Luchtballon heet. Het programma start op zaterdag 16 april rond 10.30 uur en duurt tot zondag 17 april omstreeks 15.00 uur. Dat het naast leerzaam ook super leuk zal worden zul je ervaren als je je tijdig inschrijft.

Aanmelding van een gezin met een kind met eczeem via de VMCE is alleen voor leden en kan door contact op te nemen met het kantoor van de VMCE.

Bron: De Luchtballon

Link: Meer over de zomerkampen van de VMCE