vmce header 800

vmce header 480

Digitaal eczeempanel van start

02-11-2010 | De VMCE is gestart met een digitaal panel waarin mensen met constitutioneel eczeem (of hun ouders) hun mening kunnen geven over diverse onderwerpen.

Met de input van het panel is de VMCE in staat om de zorgverlener te helpen met het verbeteren van de zorg, om in gesprek te gaan met de zorgverzekeraar en om onze eigen dienstverlening te verbeteren. Een ander doel is de aandacht en het begrip voor CE te vergroten. Wij zullen met de resultaten dan ook regelmatig de pers benaderen.

Hoe kan ik meedoen?

In samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy  worden de vragenlijsten opgesteld. Maximaal 3 keer per jaar ontvangt u via de e-mail een link naar een online vragenlijst. Uiteraard bepaalt u zelf of u de vragenlijst invult.

Let op: de eerste peiling van het panel gaat binnenkort van start, u wordt alleen uitgenodigd als u zich zelf opgeeft voor het panel via onderstaande link, meld u dus snel aan!

U kunt zich opgeven voor het panel via www.eczeempanel.nl

Nadat u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft gekozen, ontvangt u een bevestigingsmail met een link naar een korte instapenquête. In die enquête, die een paar minuten duurt, wordt gevraagd naar enkele algemene gegevens. Daarna staat u ingeschreven voor het panel. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Het eerste onderzoek van het Eczeempanel, dat binnenkort van start gaat, zal gaan over de kwaliteit van de zorg aan mensen met constitutioneel eczeem. Voor ons als VMCE is het van groot belang om inzicht te krijgen in hoe u de zorg ervaart. En hoe meer mensen hun mening geven, hoe beter.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw anonimiteit is gegarandeerd en er wordt discreet omgegaan met de antwoorden die u geeft. Het onderzoeksbureau dat het eczeempanel beheert en de onderzoeken uitvoert is aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Behalve de onderzoekers krijgt niemand – en dus ook niet de VMCE – inzicht in de individuele antwoorden.

Link: Eczeempanel