vmce header 800

vmce header 480

Serena Zuiver Vakantie lanceert website

02-11-2007 | Het vinden van een vakantieaccommodatie die geschikt is voor mensen met allergieën, eczeem en/of astma, is niet altijd even gemakkelijk. Serena Zuiver Vakantie is een website gestart om dit te vergemakkelijken.

De nieuwe site www.serenazuivervakantie.nl biedt uitgebreide informatie over vakantieaccommodatie die relevant zijn voor mensen met allergieën, eczeem en/of astma, zoals huisdier- en stofvrij. Ook zaken in de omgeving die van belang zijn worden vermeld. Geïnteresseerden kunnen op de website zoeken naar voor hen belangrijke voorwaarden voor een succesvolle vakantie.

“Juistheid van informatie is waar Serena Zuiver Vakantie voor wil staan”, aldus initiatiefneemster Wendy van Dalen. Haar organisatie Serena Zuiver Vakantie benadert persoonlijk alle accommodaties en zal in een later stadium met regelmaat de gegevens op juistheid controleren.

Nog voor de lancering van www.serenazuivervakantie.nl hebben eigenaren van accommodaties Serena Zuiver Vakantie advies gevraagd voor het nog geschikter maken van hun vakantielocatie voor mensen met allergie, eczeem en longklachten. “Dit is een geweldig voorbeeld van de andere belangrijke doelstelling van Serena: namelijk het adviseren en stimuleren tot gezondmaking van de accommodatie”, aldus Van Dalen.

Serena Zuiver Vakantie wordt ondersteund door de Vereniging van Allergie Patiënten, de Vereniging van Mensen met Constitutioneel Eczeem en de Stichting Voedselallergie. Het onderliggende onderzoek naar de vakantiebehoeften van deze doelgroep heeft o.a. op de website van de VMCE en het Astmaforum gestaan.

Links:
Serena Zuiver Vakantie