vmce header 800

vmce header 480

Introductie Regividerm in Nederland

16-11-2009 | Het langverwachte Regividerm®, een nieuw medisch hulpmiddel voor de behandeling van psoriasis en constitutioneel eczeem, is vanaf maandag 16 november beschikbaar in Nederland.

Mavena Health Care Benelux BV verzorgt de distributie van het middel dat naar verwachting vanaf januari 2010 verkrijgbaar zal zijn via de apotheek. Regividerm® is als lokale, uitwendige therapie geïndiceerd voor de behandeling van lichte tot middelzware psoriasis en constitutioneel eczeem, bij volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar.

Regividerm® zalf is de enige uitwendige behandeling voor de huid die het werkzame bestanddeel cyanocobalamine (vitamine B12) in een therapeutische dosis bevat. In klinische studies heeft het bewezen effectief te zijn tegen (niet bacteriële) infecties van de huid.

Mavena Health Care AG, een Zwitsers Health Care bedrijf met als thuisbasis Baden, vermarkt het product vanaf 15 november in Duitsland en in Nederland. Het middel is door de EU goedgekeurd als Medical Device Class II A.

Link: www.regividerm.nl

Bron: Persbericht Mavena