vmce header 800

vmce header 480

Fotowedstrijd Week van de Toegankelijkheid

15-09-2008 | De Chronisch zieken en Gehandicapten Raad (CG-Raad) organiseert rond het thema ‘Opgelucht!’ een fotowedstrijd. Dit gebeurt in het kader van de Week van de Toegankelijkheid die dit jaar van 13 tot en met 17 oktober plaatsvindt.

Iedereen kan één of meer foto’s insturen waarop het thema ‘Opgelucht!’ is uitgebeeld. Je bent als fotograaf volledig vrij in de keuze van het onderwerp. Alle foto’s worden in de eerste plaats beoordeeld op originaliteit. Daarna wordt gekeken naar de technische kant van de foto’s (belichting, kleurgebruik e.d.).

Meedoen

Stuur je beste foto(‘s) vóór 8 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een deskundige jury onder voorzitterschap van Ad van Gaalen, hoofdredacteur van Support Magazine, beoordeelt de foto’s. Ook fotografen Paul Romijn en Renate Beense zitten in de jury.

Prijs

De vijftien beste foto’s worden op groot formaat tentoongesteld tijdens de slotmanifestatie van de Week van de Toegankelijkheid op 17 oktober. De winnaar van de wedstrijd ontvangt een cadeaubon van 300 euro. Er is een tweede prijs van 200 euro en een derde prijs van 100 euro.

Verdere informatie, de voorwaarden voor deelname en de aanleverspecificaties vind je op: www.weekvandetoegankelijkheid.nl/fotowedstrijd.

Poll

Mijn voorgeschreven neutrale zalven en/of crèmes worden zonder probleem vergoed
Altijd - 28.9%
Soms, maar niet altijd - 24.4%
De mijne niet - 44.6%

Aantal stemmen: 810
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: 01 jan 2018 - 00:00