vmce header 800

vmce header 480

Vakantietips gezocht!

28-03-2008 | Serena Zuiver Vakantie zoekt voor haar reiswebsite met allergievriendelijke vakantieaccommodaties mensen die leuke vakantiewoningen of hotels kennen, geschikt voor mensen met een allergie of luchtwegziekte. 

Op www.serenazuivervakantie.nl vindt u het huidige aanbod van geschikte woningen voor mensen met allergie en luchtwegziekten.

Bent u op vakantie geweest en is een vakantiewoning of hotel op allergievriendelijkheid heel goed bevallen? Laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt een recensie over deze vakantieaccommodatie schrijven via deze website of een tip sturen over de naam, plaats en eventuele webadres. Uw ervaring is alles waard!

De vakantieaccommodaties moeten:

  • goede ventilatiemogelijkheden hebben;
  • stofvrij of goed stofvrij te houden zijn;
  • permanent huisdiervrij en rookvrij zijn;
  • gladde vloeren of zeer kortpolig tapijt hebben.


Heeft u reeds in één van de vakantieaccommodaties, hotels of parken uit het bestand van Serena Zuiver Vakantie verbleven en heeft u er een mening over? Schrijft u dan een review door op de website op de desbetreffende accommodatie te klikken en onder de beschrijving van de accommodatie op "Review deze accommodatie" te klikken. Dit zal eigenaren motiveren steeds meer te betekenen voor mensen met een allergie of luchtwegprobleem én maakt het mede-lotgenoten nog gemakkelijker een goede keuze te maken op basis van uw ervaringsverhalen.

Bron: Serena Zuiver Vakantie