vmce header 800

vmce header 480

Nieuwe polikliniek zorgt voor kortere wachttijden

13-01-2006 | Deze week opent een nieuwe polikliniek dermatologie (huidziekten) haar deuren in Utrecht. Dit betekent dat de wachttijden in de regio Utrecht sterk verkort zullen worden, huidpatiënten kunnen direct bij de Mauritskliniek terecht.

De nieuwe zorgverzekeringswet vergroot de administratieve en organisatorische druk en neemt kostbare behandeltijd in beslag. De Mauritskliniek Utrecht is een initiatief dat past bij de wens van vele dermatologen om zich weer hoofdzakelijk met patiëntenzorg bezig te kunnen houden. De Mauritskliniek Utrecht is onderdeel van de Stichting Mauritsklinieken. Zij opende eerder al een dermatologische polikliniek in Den Haag.

Huisartsen in de regio Utrecht hebben nu meer mogelijkheden om hun patiënten door te verwijzen. Er zijn geen wachtlijsten bij de Mauritskliniek omdat de dermatologen al hun tijd beschikbaar hebben voor de patiënt, doordat veel administratieve en organisatorische verplichtingen uit handen genomen worden. De behandelingen in de Mauritsklinieken worden volledig vergoed, de kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

De dermatologen Heydendael en Zupan houden dagelijks spreekuur. De Mauritskliniek Utrecht is gevestigd aan de Burgemeester Reigerstraat 72 te Utrecht. Voor meer informatie: www.mauritsklinieken.nl.

Bron: Zorgkrant.nl