vmce header 800

vmce header 480

Eerste 'Allergiesupermarkt' geopend

18-01-2006 | In het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht heeft Marloes Collins deuren van de eerste allergie-super geopend. In de winkel worden naast anti-allergie levensmiddelen ook speciale kookboeken en cosmetica aangeboden. Collins runt al twee jaar een internetwinkel met anti-allergieproducten. Gestimuleerd door het succes dat zij daarmee heeft, besloot zij een stapje verder te gaan. 

Het idee om via internet de speciale (levens)middelen te verkopen is ingegeven door een koemelk-allergie van haar eigen dochter. Tijdens een vakantie in Engeland stelde zij vast dat de supers daar een veel ruimer aanbod aangepaste producten hebben. Ze besloot veel van die producten, van een glutenvrije Chicken tonight-variant tot nikkelvrij bestek, te importeren en via haar webwinkel (Topgoods) te verkopen.

’Veel mensen uit de buurt belden mij op met vragen over de spullen op mijn site’, vertelt Collins in het AD. ’Daarop besloot ik een winkel te openen. Dat scheelt de klant weer verzendkosten.’ De super draagt nu nog de naam van haar webwinkel, maar binnenkort zal de naam ’Allergiesuper’ op de gevel prijken.

Bron: Zibb.nl

Link:
Topgoods