Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

De VMCE heeft een zogenoemde Hulplijn. Hier kan men terecht voor uiteenlopende vragen over leven met eczeem. De vragen worden over het algemeen beantwoord door deskundige vrijwilligers van de VMCE. Speciaal voor leden is het ook mogelijk om vragen te stellen aan een vrijwilliger met eczeem die tevens pscholoog/psychotherapeut is.

Om een vraag te stellen kun je op werkdagen bellen met het kantoor van de VMCE: (033) 247 10 44. Je kunt je vraag ook per e-mail voorleggen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Omschrijf dan duidelijk waarbij je graag hulp wilt hebben, hoe het eczeem op dit moment wordt behandeld en je contactgegevens. Heb je vragen over vergoedingen, dan is het verstandig ook de zorgverzekeraar te vermelden.

lid-worden-vmce_2-kolomsbreed-a

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!