30-09-2021 | De Wereld Eczeem Dag was uitgesteld, weet je nog? Maar hij komt er nu toch echt! Zaterdag 29 januari 2022 (vanaf 13.00 uur) bij locatie Van der Valk in Breukelen.

Op het programma staan een medische update, inspiratiemarkt, expositie, gevarieerde workshops en na afloop een goodiebag. Nog niet ingeschreven? Ga naar www.eczeemdag.nl en kies meteen je workshops. Wie zich eerder al had aangemeld, hoeft dit niet opnieuw te doen. Voor leden van de VMCE is de dag gratis. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon.

Kijk ook hier.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!