WereldEczeemDagOp 18 september 2021 nodigt de VMCE, in samenwerking met de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie) iedereen uit die te maken heeft met eczeem. De dag is bedoeld voor mensen die leven met eczeem maar ook familie, naasten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen
Aanvang: 13.00 uur

Het wordt een dag voor en door ons allemaal. Bij aankomst is er koffie en thee met wat lekkers en is er volop gelegenheid om rond te snuffelen op de informatiemarkt, die de hele middag kan worden bezocht. Op deze markt staan diverse sponsoren met producten. Allemaal om ons het leven een beetje gemakkelijker te maken. En natuurlijk staat de VMCE er met een stand.

Om half twee is de officiële opening. Een uur lang interessante informatie door specialisten over eczeem. Daarna kan iedereen deelnemen aan workshops op allerlei gebied. We noemen alvast allergie, psychodermatologie, oogproblemen bij eczeem, smeren en leren, seksualiteit en intimiteit bij eczeem, kinderen en eczeem.

Meld je nu aan via www.eczeemdag.nl en kies je workshops. Voor leden van de VMCE is de dag gratis. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Hoe ontvang je het liefst informatie van de VMCE?

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!