06-06-2019 I Tijdens Wereld Eczeem Dag op zaterdag 14 september 2019 vindt in Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht de inspirerende informatiemiddag Lekker in je vel...?! plaats. De informatiemiddag start om 13.00 uur.

Het wordt een middag voor body & mind! Om te leren, geïnspireerd te raken en om te ontspannen. Voor iedereen die te maken heeft met eczeem. Uiteraard voor jou als je zelf eczeem hebt, maar ook familie, vrienden, zorgverleners en andere geïnteresseerden zijn welkom, want eczeem heb je niet alleen.

Heb je interesse in deze dag? Reserveer dan snel een plek. Je ontvangt dan als eerste de uitnodiging om je definitief aan te melden en een keuze te maken voor de workshops. Op dat moment betaal je ook de eigen bijdrage. Voor leden van de VMCE is de dag gratis. Niet-leden betalen €5,-

Ga naar www.wereldeczeemdag2019.nl

Wereld Exceemdag

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Ik ben bereid mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek naar eczeem.

Helemaal mee eens - 61.6%
Mee eens - 25.6%
Neutraal - 9.3%
Mee oneens - 2.3%
Helemaal mee oneens - 1.2%

Aantal stemmen: 86

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!