Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

04-01-2022 | Jaarlijks maakt Patiëntenfederatie Nederland (de vertegenwoordiger van ruim 200 patiëntenorganisaties die zich inzet voor alle mensen die zorg nodig hebben) een overzicht van de vergoeding van lidmaatschap van patiëntenorganisaties via de aanvullende ziektekostenverzekering. Misschien is jouw verzekering daar ook bij en wist je dat zelf niet.

Kijk even op het overzicht voor 2022, wat je hier kunt downloaden. Uitgangspunt zijn alle aanvullende verzekeringen zoals weergegeven op www.zorgverzekeringskaart.nl . De lijst werd met zorg samengesteld, waarbij gebruik werd gemaakt van informatie van independer.nl, zorgwijzer.nl en zo nodig de polisvoorwaarden behorend bij aanvullende zorgverzekeringen. In bijgaand document wordt nog de oude naam gebruikt van Patiëntenfederatie Nederland (de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF)) omdat deze vaak nog voorkomt in de polisvoorwaarden van aanvullende verzekeringen.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!