01-06-2021 | Het internationale patiëntenonderzoek naar COVID en eczeem is uitgebreid naar vaccinaties tegen COVID. Vandaar de oproep om de enquête in te vullen.

Covid SoMe Bernd final NL

Voor wie?

De enquête is bedoeld voor alle mensen met eczeem. Het gaat over de ziekte COVID, over voorzorgsmaatregelen en sinds deze week ook over vaccinaties. Het maakt bij dat laatste niet uit of je al een vaccinatie hebt gehad of (nog) niet. 

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10-15 minuten en bestaat uit vragen over jezelf, de behandeling van het eczeem, andere aandoeningen/medicijnen en over alles aangaande Covid-19. Deze enquête is anoniem en er wordt geen identificeerbare informatie over jou opgeslagen. 

SECURE AD patients final

Informatie over de studie

Zie onze pagina met veel gestelde vragen en privacypagina voor meer informatie.

Hartelijk dank voor het steunen van deze belangrijke studie!

Meer info over Covid-19 en eczeem vind je hier.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Hoe ontvang je het liefst informatie van de VMCE?

via de besloten Facebook pagina - 5.9%
via de open Facebook pagina - 5.9%
via de website - 5.9%
met de post - 23.5%
via e-mail (heb je je e-mailadres doorgegeven via info@vmce.nl?) - 58.8%

Aantal stemmen: 34

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!