Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

30-07-2020 | Eczeemvereniging Atopika wil je graag uitnodigen om deel te nemen aan hun internationale literaire en beeldende kunstwedstrijd voor patiënten met atopische dermatitis en mensen die ze hebben gepest met de titel My Skin, My Pain 2020.

MYSKIN MYPAIN

De internationale wedstrijd voor literaire en beeldende kunst maakt deel uit van het OPENIDEO-project "Agents of Change" Atopic Dermatitis Challenge.

Doel

Het doel van het project is om het publiek bewust te maken van de systematische onderschatting van de ernst van atopische dermatitis en het geweld tegen kinderen, tieners en volwassen patiënten met de ziekte, zoals door pesten en uitsluiten.

Meedoen

Wil je meedoen en een betere en vriendelijkere toekomst creëren voor jezelf of je kinderen met atopische dermatitis? Doe mee aan het project en help ons de perceptie van de ziekte te veranderen. Ga daarvoor naar de webpagina voor aanmelding.

> Lees hier de informatie in het Nederlands (automatisch vertaald).

 

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!