Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

04-07-2020 | In opdracht van het Zorginstituut Nederland voert Ecorys, een internationaal onderzoeksbureau, een onderzoek uit naar zelfmanagement bij mensen met eczeem of psoriasis. Het doel van het onderzoek is om zicht te krijgen op verbetermogelijkheden in de zorg.

Als onderdeel van dit onderzoek vragen we patiëntenorganisaties en zorgverleners (huisartsen, dermatologen, verpleegkundig specialisten etc.), mensen met eczeem en psoriasis en ouders met een kind met eczeem of psoriasis een online vragenlijst in te vullen. Onder de mensen die de vragenlijst hebben ingevuld, verloten we 5 VVV-bonnen van 50 euro.

Ga hier direct naar de vragenlijst.

Bron: Ecorys

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!