20-06-2020 | Dit internationale patiëntenonderzoek is bedoeld om te helpen begrijpen hoe Covid-19 mensen met eczeem beïnvloedt. Vandaar deze oproep aan mensen met eczeem die mogelijk Covid-19 hebben (gehad) om deze enquête in te vullen.

SECURE AD patients final

Voor wie?

De enquête is bedoeld voor mensen met eczeem bij wie de diagnose Covid-19 is gesteld of denken dat ze een Covid-19-infectie hebben gehad. Het is wel belangrijk dat de COVID-19 symptomen ten minste twee weken geleden zijn begonnen, zodat je jouw persoonlijke ervaring met uw Covid-19-infectie kunt delen.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en bestaat uit vragen over jezelf, de behandeling van het uw eczeem, andere aandoeningen/medicijnen en hoe de Covid-19 infectie bij jou is verlopen. Deze enquête is anoniem en er wordt geen identificeerbare informatie over jou opgeslagen. 

Informatie over de studie

Zie onze pagina met veel gestelde vragen en privacypagina voor meer informatie.

Hartelijk dank voor het steunen van deze belangrijke studie!

Meer info over Covid-19 en eczeem vind je hier.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

COVID-maatregelen beïnvloeden mijn eczeem negatief

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!