06-05-2020 | In het voorjaar van 2021 gaan wij, in samenwerking met de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie), iedereen weer uitnodigen die te maken heeft met eczeem om naar de Wereld Eczeem Dag (WED) te komen.

Die bijeenkomst gaat plaatsvinden in het Van der Valk Hotel te Breukelen. Hoewel de exacte datum nog niet bekend is, kunnen we al wel verklappen dat er hard wordt gewerkt aan de invulling van die dag. We streven ernaar, net zoals bij de eerste WED, een boeiende dag te organiseren boordevol informatie en volop gelegenheid voor het uitwisselen van wetenswaardigheden en ervaringen!

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Ik ben bereid mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek naar eczeem.

Helemaal mee eens - 61.6%
Mee eens - 25.6%
Neutraal - 9.3%
Mee oneens - 2.3%
Helemaal mee oneens - 1.2%

Aantal stemmen: 86

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!