03-03-2020 | Binnen Philips Research wordt er regelmatig onderzoek gedaan naar de huid. Recent werd er een nieuw onderzoek gestart waarvoor nog deelnemers worden gezocht. Het gaat om onderzoek naar de huid in het gezicht. Met een speciale camera, een multi spectrale camera, worden er foto’s van je gezichtshuid gemaakt. Deze nieuw ontwikkelde apparatuur is zo geavanceerd dat er meerdere structuren in de huid zichtbaar kunnen worden gemaakt en dat waardes van de huid kunnen worden bekeken.

PhilipsOm te kunnen deelnemen aan het onderzoek is het belangrijk dat je voldoet aan de volgende punten:

Je leeftijd is tussen de 18 en 40 jaar; Je hebt acne, rosacea of eczeem (atopisch eczeem) in het gezicht.

Het onderzoek duurt niet lang. Het gaat om een bezoek van 50 minuten aan de High Tech Campus in Eindhoven. Je krijgt uiteraard een passende vergoeding voor deelname.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over het onderzoek, neem dan contact op met het onderzoeksteam via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je meer details. Je kunt ook bellen naar 06-33808454 (op werkdagen tussen 8:00 en 17.30 uur, of laat buiten deze tijden een bericht achter).

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!