07-11-2019 | Face IT, een website voor jongeren om ze te supporten bij hun aandoening of letsel die hun uiterlijk beïnvloedt, is genomineerd voor de Nationale Jeugdhulpprijzen! Deze prijs wordt één keer in de twee jaar uitgereikt aan een innovatief project in de jeugdhulp.

Leden van de VMCE kunnen stemmen! Hoe meer stemmen, des te meer kans maakt Face IT op een juryprijs van € 12.000,- of een publieksprijs van € 7.500,-. Dit geld kunnen de ontwikkelaars van Face IT goed gebruiken om het project te verlengen en zo het programma aan meer jongeren te kunnen aanbieden.nationale jeugdhulpprijzen middel

Klik op www.nationalejeugdhulpprijzen.nl/stemmen

Voor meer informatie over Face IT: www.faceitvoorjongeren.nl

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Ik ben bereid mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek naar eczeem.

Helemaal mee eens - 61.6%
Mee eens - 25.6%
Neutraal - 9.3%
Mee oneens - 2.3%
Helemaal mee oneens - 1.2%

Aantal stemmen: 86

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!