14-11-2018 | Het is weer mogelijk om de zorgverzekeringen voor 2019 te vergelijken. Wat is nou de beste zorgverzekering voor mensen met huidaandoeningen?

Om huid- en haarpatiënten te ondersteunen bij het kiezen van een zorgverzekering heeft Huidpatiënten Nederland nuttige informatie gebundeld op de website.

HUIDNederland.com is een initiatief van de samenwerkende huidpatiëntenorganisaties en ontwikkeld in het kader van het project 'Samen werken, Samen doen' met als doel uit te groeien tot een ontmoetingsplaats voor huidpatiënten.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Poll

Ik ben bereid mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek naar eczeem.

Helemaal mee eens - 61.6%
Mee eens - 25.6%
Neutraal - 9.3%
Mee oneens - 2.3%
Helemaal mee oneens - 1.2%

Aantal stemmen: 86

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!