17-11-2016 | Ben jij een man (18-30 jaar) met eczeem in het gezicht en wil jij anderen inspireren door je verhaal met heel Nederland te delen? Meld je dan nu aan als ‘huidheld’ of vraag om meer informatie door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huidhelden zijn mensen met een huidaandoening die anderen helpen door hun verhaal te delen. Daardoor laten ze iedereen zien dat je je niet hoeft te verstoppen voor wie je bent. Je bent immers meer dan je huid! Voor voorbeelden van andere huidhelden, zie https://www.huidfonds.nl/blog.

Bron: Huidfonds

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien ontvangt u een mooi welkomstpakket met daarin onder meer de folders, de boekjes en de dvd Leven met Eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!