Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

12-01-2023 | De VMCE is dringend op zoek naar een bevlogen ZZP’er die ons gaat helpen met vele bestuurlijke werkzaamheden. In bijgaand profiel kun je vinden wie we zoeken. Het gaat om een opdracht voor 16 uur per week. Je werkt nauw samen met een aantal vrijwilligers. Je komt in contact met veel mensen. Bent een regelaar, spin in het web, meedenker en goede vertegenwoordiger namens de VMCE naar de (met name medische) buitenwereld. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar willem@vmce .nl. Nadere informatie kun je ook krijgen door te bellen met drs W. Kouwenhoven (algemeen bestuurslid)  telefoon 074 2431998.

Voor het complete profiel: download deze pdf.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!